Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Dalam entry kali ini, saya akan menerangkan dengan lebih jelas cara-cara untuk daftar ahli shaklee secara online. Untuk jadi ahli shaklee, anda ada dua cara, iaitu sama ada jadi ahli shaklee dengan membayar rm69, atau jadi ahli shaklee secara percuma. Tapi untuk lebih mudah atau anda perlukan saya menerangkan kepada anda secara eksklusif, anda boleh terus whatsapp / mesej / call / telegram dengan hantar "DAFTAR AHLI SHAKLEE" ke 010 573 4036.

Cara Daftar Ahli Online


================================================
CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN YURAN RM69
================================================

+ Anda bayar rm69, dan anda secara terus akan menjadi ahli shaklee seumur hidup.
+ Daftar ahli, rm69. 
+ Pos penghantaran beg kit shaklee, rm11.
+ Rm 69 + Rm 11 = Rm80.

Seumur hidup ?
Ye, Rm 80 je untuk seumur hidup 😄

=============================================
CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA
=============================================

Wahh, menarik kan ?
Dapat daftar ahli secara percuma lah.
Macam mana ni ? 😎

Caranya adalah :

+ Anda beli barangan Shaklee berjumlah RM700 (harga ahli) atau RM850 (harga bukan ahli).
+ Anda terus didaftarkan sebagai ahli Shaklee secara percuma dan seumur hidup.
+ Anda akan dapat 200 UV.
+ Anda akan dapat rebate tunai berjumlah RM25.

====================
NAK DAFTAR TERUS ?
====================

Klik FORM INI dan isi maklumat di dalam form tersebut.

ATAU

Hubungi saya sekarang :)

Cara Beli Shaklee Online



Post yang paling popular :


| Senarai Harga Produk Shaklee | Pengedar Shaklee Terbaik |
| Daftar Ahli Shaklee | Beli Shaklee Online |